Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Enebolig med tre soverom og alt på en flate til salgs på Geilo på prospekt

Sveinsrud 57 3580 Geilo
Pris fra
5 290 000 kr
Hans Aasmundrud
Boligrådgiver
Prosjektet bygges av

Nordbohus Modum AS

Nordbohus Modum AS ble etablert i 2006. Vi holder til i Vikersund og består av 18 faglig dyktige medarbeidere. Vi er en del av Nordbohuskjeden. Vi bygger i følgende kommuner: Modum, Øvre Eiker, Drammen, Krødsherad, Jevnaker, Ringerike, Sigdal, Flesberg, Flå, Ål, Geilo, Gol, Hemsedal, Hol, Hole, Kongsberg, Notodden, Holmestrand, Horten, Sande og Lier.

Gå til forhandlersiden

Nøkkelinfo

Soverom

3

Eierform

Eier (Selveier)

Boligtype

Enebolig

Gårdsnr.

68

Bruksnr.

170

Enebolig med tre soverom og alt på en flate til salgs på Geilo på prospekt

Tomten:
Tomten ligger i front av friluftsområdet mot Ustedalsfjorden og har flott utsikt til Vestlia. Den tilhører det etablerte boligfeltet Sveinsrud, ca to km vest for Geilo, med gangvei til skole, barnehage, idrettsanlegg og sentrum. Ustedalsfjorden rundt har en hyggelig og familievennlig tur- og sykkelsti om sommeren og preparert skiløype om vinteren. Her finner du også Geilos badestrand.

Tomten er tilnærmet flat og byggeklar. Opplegg for vann/avløp og el. er tilnærmet tomtegrense. Det er ingen gjennomkjøring.

Prosjekter enebolig:
På tomten er det prosjektert en flott enebolig på en flate med tre soverom, stue/kjøkken løsning med kjøkken fra Sigdal Kjøkken og peis fra Nordpeis. Overbygget terrasse med levegg, samt carport med integrert bod er medtatt i leveransen.

Her er du handlingsfrihet og kan tilpasse det meste til deres behov og ønsker. For leveransebeskrivelse av eneboligen, se vår hjemmeside.

Enebolig av eget ønske:
Det er også mulig å kjøpe tomten og sette opp den eneboligen dere ønsker (innenfor reguleringsbestemmelsenes krav). Ta gjerne kontakt med oss om dette er av interesse. Nordbohus Modum kan tegne og bygge kataloghus, spesialtilpassede hus og arkitekttegnede hus. Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Husbank:
Vi kan bidra med Husbanksøknad ved salg innen februar 2025, men vi kan ikke garantere at dette innvilges. Husbank gir ca 1% lavere rente når eneboligen er ferdig bygget, men bidrar ikke med byggelån.

Igangsetting:
Graver kan ikke starte sine arbeider før vår 2025, grunnet vinter og snø.

Meld interesse

Din kontaktinformasjon

Din melding

Andre prosjekter fra Nordbohus Modum AS