Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Stor eneboligtomt på Hagan. Bygg ditt drømmehjem!

Bekkinga 1481 Hagan
Pris fra
3 000 000 kr
Tor Hestad
Boligkonsulent

Nøkkelinfo

Boligtype

Tomter

Tomteareal

1182 m2

Gårdsnr.

3

Bruksnr.

615

Adkomst

Fra Oslo: Rølg RV4 retning Gjelleråsen og fortsett nordover i rundkjøringen ved Gjelleråsen. (ikke tunellen) Ta til høyre ved Hagan senteret - inn Likollen, dernest 1. veii til høyre. Da er man i Snarefjellet. Følg så veien til første avkjøring til venstre, Bekkinga, og følg veien til det er vegetasjon på beggesider av veien. Tomten ligger da på venstre hånd. Bekkinga er kommunal vei, og det er adkomst direkte fra denne.

Beliggenhet

Tomten ligger sentralt på Hagan i et etablert boligområde med umiddelbar nærhet til Ulverud barneskole og Hundremeterskogen barnehage. Hagan senter, et lokalsenter, ligger i gangavstand fra tomten med alt man trenger i hverdagen.
Tomten har flatt terreng ved innkjøring og skrånet så noe. Dette legger godt til rette for en enebolig med sokkeletasje. Bebyggelsen kan tilpasses slik at den blir liggende vestvendt.

Hagan i Nittedal har en naturskjønn beliggenhet rett ved marka, med flere populære badeplasser i nærheten og utmerkede forhold for sykling og andre friluftsaktiviteter. Det er kort vei til flere badevann, Romstjern, Stokkevann og Steinbruvannet, som er populære tursteder på varme sommerdager for alle som bor i nærområdet.

Bjønndalen skianlegg er et populært utfartssted. Anlegget er et godt utgangspunkt for turer i Lillomarka og drives av Gjelleråsen IF. Her er det et flott skianlegg med akebakke, samt anlegg for skilek og skytebane. På sommeren kan man boltre seg i anleggets tuftepark. Dette er et supert mål for familier som ønsker å drive skileik og aking i nærområdet, tilrettelagt for bål og muligheter for grilling.

Varingskollen alpinsenter ligger også en kort kjøretur unna med ett komplett alpintilbud. På sommeren kan man utfordre seg i flott hinderløype, med trappeløp samt fine gå- og løpeturer innover i marka.

Det er flott idrettsanlegg ved Li ungdomsskole, med flere kunstgressbaner, svømmehall, skatepark, håndball- og sandvolleyballbane. Det blir anlagt isbane ved GIF-huset om vinteren.

Ny flerbrukshall på Slattum skole, ca. 2 km. nord for Hagan. I tillegg er det flere gode golfbaner i nærheten. Hauger Golfbane ligger vakkert til i sydhellingen mot Hellerudsletta og fra klubbhuset har du flott utsyn mot det omkringliggende landskapet og banen. Innen rekkevidde finner man også lekeplass, treningssenter, ridesenter og alpinanlegg, samt klatrepark på Skillebekk.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi Hagan og Coop Mega Hagan. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei/gangavstand til Hagansenteret.

Mosenteret ligger en kort kjøretur fra eiendommen og har utvidet antallet butikker. Strømmen storsenter ligger også en kort kjøretur unna, også med direkte bussforbindelse.

Eiendommen grenser til Ulverud barneskole og det er kort vei til Li ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Nærmeste barnehage ligger 150 m fra boligen.

Hagan har kollektivtilbud via buss, og nærmeste holdeplass Saga som ligger ca. 500 m fra boligen. Med bil fra Hagan tar det ca. 14 minutter til Lillestrøm, 13 minutter til Strømmen, 21 minutter til Oslo S og 28 minutter til Oslo lufthavn.

Beskaffenhet

Stor eneboligtomt med forslag til prosjektert bolig

Tomtens areal er på hele 1 183 m². Her får du mulighet en til å bygge en romslig enebolig, og boligtype kan tilpasses etter ønske og behov. Hagen gir rom for alt man kan ønske seg med god boltreplass. Her kan du kan være med å skape ditt eget drømmehjem!

Dette er en sjelden mulighet for å kjøpe en stor eneboligtomt nesten på Oslo-grensa!

Totaltpris for tomt og foreslått enebolig vil være kr. 10.950.000,- Tomteprisen utgjør kr. 3.000.000,- Dersom foreslått bolig ikke passer deres behov, kan man fritt velge boligtype fra Nordbohus. Nordbohus har mange ulike boligtyper i sitt arkiv som kan tilpasses deres ønsker og behov. I tillegg har vi eget arkitektkontor som kan tegne deres egen drøm! Det er byggeklausul for Nordbohus Romerike på tomten. 

Ta kontakt for tomtevisning!