Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Byggeklare tomter i nyetablert nabolag

Ytre Kulen 6718 Deknepollen
Pris fra
573 600 kr

Nøkkelinfo

Tomteareal

478 m2

Beliggenhet

Byggeklare boligtomter til salgs i et spennende og nyetablert boligfelt som tilbyr en perfekt kombinasjon av moderne bekvemmeligheter og naturskjønne omgivelser. Denne tomten er ideell for deg som ønsker å bygge din egen bolig i et voksende nabolag med nærhet til natur og dagligdagse nødvendigheter.

Boligfeltet ligger bare et steinkast unna sjøen, noe som gir muligheter for rekreasjon og fritidsaktiviteter ved vannet, enten du ønsker å ta en dukkert, padle eller bare nyte den friske sjøluften. I tillegg er det flotte turområder i nærområdet, som gjør det enkelt å holde seg aktiv og utforske naturen året rundt.

For familier er det en stor fordel at både skoler og barnehager ligger i kort avstand fra tomten, noe som sikrer en trygg og praktisk hverdag. I tillegg finner du dagligvarebutikker i nærheten, som gjør det enkelt å handle det du trenger i hverdagen uten lange avstander.

Her har du en unik mulighet til å skape ditt eget drømmehjem i et attraktivt, nytt boligområde med alt du trenger innen rekkevidde.

Tomtene krever forholdsvis liten opparbeiding før de er klare for grunnmur, noe som gir en betydelig kostnadsbesparelse.

Størrelse tomter 478m2 - 748m2
Totalpris fra kr 573 600,-

Tomter selges med byggeklausul. Ta kontakt for ytterligere informasjon eller befaring.