Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Soltoppen- i ett med naturen.

Solvegen 32 3748 Siljan
Fredrik Stave
Boligkonsulent

Nøkkelinfo

Eierform

Eier (Selveier)

Boligtype

Leilighet


Drømmer du om å våkne opp til strålende sollys som strømmer inn gjennom store vinduer? Nå har du sjansen!

Vi presenterer et unikt tilbud på moderne leiligheter som kombinerer stil, komfort og rimelige priser. Med en perfekt beliggenhet nær skog og mark og gangavstand til barnehage og skole, vil disse leilighetene gi deg en livsstil du alltid har ønsket deg. Ikke gå glipp av muligheten til å skape minner i et hjem hvor hver dag føles som en ferie.

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon – vi gleder oss til å høre fra deg!


Litt om leilighetene

Her vil vi utvikle 8 moderne leiligheter, hver med et areal på ca. 66 m²BRA , Leilighetene er designet for å gi deg et komfortabelt og praktisk hjem.
Leilighetene har lyse, åpne rom med moderne fasiliteter, og mange av dem tilbyr en fin utsikt over det naturskjønne områdene i Siljan

Leilighetene inneholder alt du trenger for en travel hverdag.


1. etasje, en 2-roms leilighet; Entré, bad, bod, 2 soverom og stue/kjøkken. I tillegg leveres det en utvendig bod og terrasse på bakkenivå på ca 20m2.

2. etasje, en 2-roms leilighet; Entré, bad, bod, 2 soverom og stue/kjøkken. I tillegg leveres det en utvendig bod og balkong på ca 11 m2

Mellom bygningene er det avsatt et stort felles område til for eksempel lek og moro eller dyrkning av egen frukt og grønnsaker.

-Det er opp til deg!


Miljøvennlighet
Vi legger stor vekt på bærekraft i byggeprosessen. Bygningene kan utstyres med løsninger for fornybar energi, som solcellepaneler, for å redusere miljøpåvirkningen. (tilvalg)

Flere grunner til å kjøpe nytt

  1. Moderne fasiliteter
  2. Lavere vedlikeholdskostnader
  3. Tilpasningsmuligheter
  4. Gode investeringsmuligheter
  5. Energibesparelser
  6. Attraktiv beliggenhet
  7. Mulighet for fellesskap og sosiale aktiviteter



Benytt muligheten!
De første får velge først.