Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Idylliske boligtomter for salg med sjøutsikt og uante muligheter!

Vetåsvegen 123, 5938 Sæbøvågen
Pris fra
1 250 000 kr

Tomteareal

810 m2
Rune Kristoffersen
Boligselger

Adkomst

Følg Radøyvegen nordover fra Alversund i 5 kilometer, ta deretter av og inn på Sæbøvegen før man så følger skilting til Vetås inn på fylkesvei 406. Følg så veien i ca. 1,2 kilometer før man tar av til høyre og inn Vetåsvegen 107-154 (lite skilt). Du vil etterhvert her få boligtomtene på høyre side.

Beliggenhet

I et frodig naturskjønt område ligger to eneboligtomter hvor du kan sette opp din drømmebolig nå for salg. Tomtene selges som råtomter med byggeklausul. Her kan du velge fra et bredt utvalg i huskatalogen til Nordbohus, gjøre tilpassinger til ditt behov eller sette opp et arkitekttegnet hus helt i din smak. Tomtene har flott sjøutsikt til Radfjorden og ligger bare 15 min fra Knarvik sentrum med shoppingmuligheter og fritidsaktiviteter for hele familien. Kun 5 minutter gange fra tomteområdet ligger skolebussruten for barna. Denne benyttes både for barneskole, undomsskole og videregående. Den lokale matbutikken ligger 5 minutter med bil unna.

Tomtene ligger på Radøy i Alver kommune. Område har variert natur, flotte turløyper i skog og mark og med nydelig utsikt til fjorden som omkranser øyen. Beliggenheten er midt mellom tettstedene Knarvik og Manger som bare er en kjøretur på 15-20 min unna. Alver kommune er opptatt av et rikt kulturliv og har en variert og bred aktivitetskalender for hele familien.

Dette er bare noe av det Alver kommune tilbyr sine innbyggere i Knarvik og Manger:

  • Barnelørdager med hobbyverksted, konserter og filmer
  • Ungdomsklubber
  • Barne- og familiekonserter
  • Bygdekino for hele familien
  • Kurser og verksted for kreativitet og læring
  • Temakvelder for kultur og historie
  • Kafétreff for bokklubb, språk, med mer

Beskaffenhet

Tomtene selges som råtomter med byggeklausul. Estimert byggetid avhenger av boligen som er ønsket bygget men vil variere fra 12 mnd - 18 mnd. Dette spesifiseres ytterligere i dialog med Rune Kristoffersen. Se tomteoversikt for spesifisering av tomtene som nå er til salgs.

Tomt BFS5: 811 kvm
Tomt BFS6: 806 kvm