Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Populære boliger for enslige, yngre og eldre par på Sandberg i Hunndalen

Sandbergbakken 6 2827 Hunndalen
Pris fra
2 868 000 kr
Anders Prøven
Boligkonsulent

Nøkkelinfo

Soverom

2 - 3

Eierform

Eier (Selveier)

Primærrom

48 - 75 m2

Gårdsnr.

70

Bruksnr.

112

Beskrivelse

Velkommen til et nytt LILLO prosjekt i Hunndalen med Øverbymarka rett utenfor stuedøra.

Med kort veg til Hunndalen, NTNU, Mustad, Raufoss og Gjøvik ligger disse boligene godt plassert.

Boligene egner seg spesielt godt for førstegangskjøpere, men også for andre som ikke har behov for, eller ønske om å kjøpe en stor og dyr bolig.

Vi erfarer at det er mange som ikke har behov for mer areal, men som trenger en praktisk bolig på ett plan.

Merk også at for denne boligen betaler du ingen ting på forskudd. Innbetaling skjer i forbindelse med innflytting

Størrelsen til en leilighet; egenskapene til en enebolig

I LILLO får du et lekkert lite hus med størrelsen til en leilighet og kvalitetene til en enebolig. I motsetning til en leilighet i et tradisjonelt leilighetsbygg, slipper du å tenke på naboer over eller under deg. I tillegg får du større og bedre utearealer enn en tradisjonell leilighet ville gitt deg.

Med to eller tre soverom, bad med plass for vaskemaskin, åpen stue- og kjøkkenløsning, samt utvendig bod og biloppstillingsplass, har du akkurat det du trenger for å bo komfortabelt.

Boligen leveres som standard med en luft-til-luft-varmepumpe, som holder oppvarmingsutgiftene nede. I likhet med alle våre nye boliger, selges LILLO med energikarakter B. Dette gjør at boligen kvalifiserer for et grønt boliglån med lavere rente.

Merk at det i disse boligene kostnadsfritt følger med en hvitevarepakke bestående av Kombiskap (kjøl/ frys), komfyr/ stekeovn og oppvaskmaskin.

Attraktivt og naturskjønt område med kort vei til Gjøvik sentrum

Sandberg ligger i et attraktivt og naturskjønt område i Øverbymarka, med kort vei til Gjøvik sentrum. Her bor du med marka helt inntil, og i gangavstand til dagligvarebutikk, skole, barnehage, idrettsanlegg og bussforbindelser.

Folkestien fra Øverby eller Eiketunet Friluftsmuseum er et fint utgangspunkt for en tur til Knapphaugen med rasteplass, bålplasser og plankelavvo, og fortsetter du videre til Bergstoppen blir du belønnet med flott utsikt over Gjøvik og Mjøsa.

Eiktunet Friluftsmuseum er et av Gjøviks mest populære turmål, her kan du gå på oppdagelsesferd mellom husmannsstuer, småtjern og setervoller. Du kan også besøke Eiketunet kafé, eller prøve fiskelykken i en av dammene. På Øverby finner du også anlegg for frisbeegolf - en gøy aktivitet for hele familien og det er gratis å bruke anlegget. Gjøvik Klatrepark ligger like ved, med zip-line og klatreløyper for alle komfortsoner. Er du en ivrig skiløper, finnes det opplyste skiløyper på Øverby skistadion.

Om utbygger - Nordbohus Innlandet AS avd. Gjøvik

Nordbohus Innlandet har nærmere 40 års erfaring med å bygge boliger i den flotte regionen vår. Vi strekker oss fra Vinstra i nord gjennom Lillehammer og til Gjøvik og Hamar i sør. Gjennom årene har vi bygd over 4000 kvalitetsboliger, og ser frem til å bygge 4000 til!

På Nordbohus Innlandet Gjøvik møter du Anders som har 30 års erfaring med salg av boliger.

Anders hjelper deg å finne ut hvordan vi kan bygge din fremtidige bolig, om det er på Gjøvik, Toten-kommunene, Hadeland, Land eller Valdres.

Anders har også en gjeng dedikerte fagfolk i ryggen som du vil møte senere. Vi står bak egne boligprosjekter, samtidig som vi bygger og selger boliger av alle slag for både småbarnsfamilier, single, par og seniorer.